Onsdag

Idag är jag inte alls så trött som jag trodde att jag skulle vara idag efter igårkväll. Däremot återstår de väl och se om jag är tröttare imorgon, då jag ska jobba ikväll också. Gårkvällen gick bra, skönt att kunna gå bredvid första gången och se lite hur det funkar. Vi får väl se hur det blir ikväll med den jag går med. Hinner inte med Diana idag och igår fick hon bara vara. Har för mig att mamma skulle ut och gå en liten sväng idag med henne så hon får röra på sig lite. Går alldeles för lång dag idag för att hinna med henne idag. Slutar halv tre idag och börjar vid halv fyra idag. På en timme är de inte lätt om man ska hinna äta heller.
 
I vart fall ska strax kila iväg till skolan, har tre lektioner. De två första lektionerna nu är ju inte direkt några roliga lektioner, men det är bara att försöka överleva. Inte för att den sista är så jättemycket roligare, däremot vet jag inte riktigt vad vi börjat med i den än. För sist såg vi på någon film, men vi får se. Nu ska jag ta mig lite vatten och ta på mig ytterkläderna så jag kan dra mig bort mot skolan.

Fullt upp

God morgon! Behöver skynda mig lite ska strax kila iväg mot skolan, där dagen består av två lektioner, svenska och historia. Skönt när det är så lungt med lektioner, för direkt efter skolan måste jag skynda mig hem för att åka en snabb vända till stallet. Hinner dessvärre tyvärr inte rida Diana idag, så det får bli att gå ut och gå en lite sväng med henne i alla fall. Så hon får rör på sig lite! För ikväll jobbar jag, så behöver komma hem lite i tid så jag hinner äta lite. Är bara så synd att Diana drabbas av de hära.. Känns inte alls bra.. Får försöka komma på en lösning. Vi får väl se helt enkelt, kanske longerar henne som igår så hon ändå fått röra på sig. Aja, de återstår att se som sagt var. För först nu så står skolan.

Longering

För Dianas del idag fick det bli longering i och med att vädret är så förbannat tråkigt och kallt. Dessutom är det kul för henne och få variera på träningen lite. Därför fick det bli lite longering för hennes del som sagt var. Vilket gick strålande idag, var faktiskt ett av de bästa longeringspassen vi haft. Idag skötte hon sig galant! Skritt och trav går alltid fint, men just galoppen har hon haft svårt för ibland och dragit lite om man ens kan säga så. Svårt att förklara, men i alla fall idag gick galoppen så mycket bättre idag. Vilket faktiskt visar att de få gånger vi longerat nu har gett lite, kul att se att de gick bättre i galoppen idag. Så stolt över henne, att hon gör sådana framsteg som hon gör. Så idag är jag nöjd med henne, kunde nog inte gått bättre!
RSS 2.0