Hähähä

Tänkte slänga in ett inlägg och visa att jag lever! Livet rullar på som sagt var,skolan går bra. Ger allt nu,det är inte långt kvar nu och sen slipper jag denna äckliga skola. Vilket är underbart! Så ger allt där nu så jag kommer in på den linjen jag vill komma in på. Annars finns det inte så mycket att säga om skolan,kör på som vanligt.
Träningarna med Elin går bra,börjar se lite skillnad nu på benen. Underbara känsla! Egentligen finns det inte så mycket och säga om träningarna,för vi kör på som vanligt.
I vilket som så är det Fredag idag,vilket innebär att det blir ridningen om ca 2 timmar. Ska ha Ture,vilket känns perfekt! Är sjukt taggad måste jag säga. Ser verkligen fram emot ridningen nu,den hästen är helt otrolig! Direket efter ridningen så drar jag in till stan med 3 fina tjejer,Elin,Bellan och Michan.
Bloggar kanske senare sen när jag kommer hem,annars bloggar jag väl imorgon. Tänkte komma igång med bloggandet igen hade jag tänkt mig. Den har legat väldigt låågt det senaste nu,får bli ändring på detta nu!
Fast nu ska jag inte tjata mer,utan ska nog tjata lite med Jimmy o vänta på bellan. Ska dock dra mig hemåt snart o byta om,aja nu ska jag sluta tjata! Pusshej!
Nom nom,så snygg!!
RSS 2.0