"Mina drömmars stad"

Lägger mig nu och läser lite,"Mina drömmars stad". Sen kägger jag mig o sover,ser verkligen inte fram enot imorgon.. Får försöka överleva iallafall! Nä,nu ska jag läsa o sova så gonatt!

Foto: Ellinore Lundin(jag)
Kamera: iPhone 4

Dag 2 – Min första kärlek

Inga såna där någon vecka eller så utan seriöst!


För mig var det faktiskt i sommras,då träffa jag en kille som jag verkligen älskade. Han hade respekt för mig och min familj osv. Dock vet jag inte riktigt om jag kunde lita på honom speciellt mycket. Men detta höll inte så länge utan endast två månader. Under dessa två månaderna så träffades vi ändå väldigt kära. Vi hade ofta kul och mysigt ihop. Ändå gick det väldigt snett någonstan och ja,vi gled isär. Detta var trots allt min första kärlek.
Men nu inser jag att han inte var värd mig! Förlåt men så är det,han var rent utsagt ett kräk! Och jag skulle nog ärligt talat aldrig kunna ta tillbaka honom o dessutom har vi inte kontakten mera. Aja,det finns tusen åter ;)!

Bloggen har varit lite off

Okej,jag vet att bloggen har legat off lite nu det senaste. Fast det känns som jag skriver samma sak i varje inlägg,så det känns lite tråkigt. Och jag tänkte börja slänga in mer bilder nu på bloggen igen. Eftersom jag kan lägga in bilder på denna datorn. Så nu kan ni förvänta er mera bilder! Hoppas verkligen detta gillas.
Mina dagar rullar på annars som det ska! Och det finns inte så mycket o säga om skolan just nu eller så. För i skolan händer verkligen ingenting. Ja,vad ska jag säga? Det finns inget att säga för tillfället.. Tänkte även försöka göra bloggen lite roligare,så kommentera gärna hur jag ska göra den mer intressant. Så fixar vi detta!
Pusshej!
RSS 2.0